Grafikus Design

Ne csak a terméked, a megjelenésed is legyen kreatív

Ezért szükséges a grafikus design

Brand egység

Egységérzetet ad

A design segítségével a termék, a szolgáltatás és a vállalkozás is egységet nyer, koherensé válik és egyedi lesz. Ezek a szempontok együttesen testreszabják a márkát. Így megfelelő kommunikációt tudunk létrehozni a célközönséggel.

Grafikus Design miért jó?

Értéket teremt

Elsősorban a legnagyobb hangsúlyt általában a termék minőségére helyezik, ellenben nem feledkezhetünk meg a csomagolásról sem. A minőségi design értéket teremt, ami egy fontos szempont a vállalkozásod jövőjében.

Marketing innováció

Innovációt nyújt

Mérlegelned kell, hogy a terméked rendelkezik-e olyan jellemzőkkel, amelyek megkülönböztetik a már piacon lévőektől, továbbá nem elég kedvező árakkal felhívni a vásárlók figyelmét, ezért a design segít abban, hogy kiemeljük a terméked legjobb tulajdonságait.

 

Mitől lesz jó egy grafikus design folyamat?

1. Kérdések

Az általunk feltett 10 kérdésre fogunk választ várni, mielőtt megkezdjük a munkát. Ez azért fontos, hogy precíz és az elképzelésekhez közeli végeredményt tudjunk elérni.

2. Módosítás

Kérhetsz többféle módosítást az elkészített tervbe.

3. Választás

A végleges eredményből több változatot készítünk, amiből kiválaszthatod a legjobban tetszőt, amin továbbra is végezhetünk módosításokat.

Mi tartozik bele?

Nyomtatott anyagok grafikai tervezése

Print média

Szórólap- és újságcikktervezés, minden, ami nyomtatva lesz.

Arculat tervezés

Arculattervezés

Szükséged van egy új logóra vagy komplett egyéni arculatra? Megoldjuk!

Közösségi média poszt tervezés

Közösségi média

Kreatív tartalmak készítésével is foglalkozunk. Posztok, hirdetések, amikre csak szükséged lehet.

Kérd ingyenes beszélgetésünket

Egy rövid, ingyenes konzultáció során megtudhatod, milyen irányba tudnánk vinni vállalkozásod. Felvesszük veled a kapcsolatot, és pár kérdés megválaszolása után elmondjuk, mi mit tudunk ajánlani.