Honlapkészítés

Keltsük életre a weboldalad

Ezért szükséges…

Hiteles marketing ügynökség

Hitelesség 

Ha professzionális és felhasználóbarát weboldallal rendelkezel, a fogyasztók nagyobb eséllyel fogják hitelesnek tekinteni vállalkozásod, azokkal a cégekkel szemben, amelyeknek nincs webes jelenléte, vagy silány weboldallal rendelkeznek.

Elérhető weboldal

Elérhetőség

A weboldal éjjel-nappal elérhetővé teszi a termékeket, információkat a fogyasztók számára. A napi 24 órás, heti hét napon át tartó szolgáltatás határozottan több nyereséget termel, mint egy hagyományos üzlethelyiség nyolc órás nyitvatartással.

Webshop több vásárló elérése

Több eladás

Egy hatékony, tartalommal rendelkező webhely növeli az eladások valószínűségét.

Mitől lesz jó egy honlapkészítési folyamat?

1. Piac felmérése

Konkurencia elemzést végzünk, hogy megismerjük versenytársaid erősségeit és gyengeségeit, amelyekre építve egy profitot hozó weboldalt tudunk készíteni.

2. Pozícionálunk

Meghatározzuk a vállalkozásod erősségét, a fő eladási pontot, amivel a célközönségnek kedvezővé tehetjük terméked vagy szolgáltatásod.

3. Megbeszélés

A megbeszélésen kialakítjuk a megfelelő menüpontokat és nekikezdünk a szövegek, képek összegyűjtésének, megírásának. Ezt érdemes időben elvégezni, hogy mire elkészül a webdesign és a weblap programozása, kész szövegek lehessenek a kezünkben és meg tudjuk tölteni a weboldalt tartalommal. 

4. Webdesign

A weboldalak készítésének a legfontosabb eleme a webdesign kitalálása és megalkotása. Az elképzeléseidet megismerve elkészítjük a látványtervet. Ez 5-10 munkanapot vehet igénybe. Amint kész az első terv, megmutatjuk a designt, megosztod a véleményed, mi pedig 1-2 munkanap alatt elvégezzük a kért módosításokat.

5. Fejlesztés

Ha van egy végleges design, akkor jöhet a programozás, elkészülnek a szövegek, megtaláltuk a megfelelő képeket, életre keltjük a weboldalt

6. Keresőbarát

Utolsó lépésként optimalizáljuk a honlapod a legismertebb keresőkre, ez 2-3 hetet is igénybe vehet, de eközben a weboldal zavartalanul üzemel. Az első hetekben, amíg a keresőkből nem jön megfelelő számú látogató, a Google Adwords és kulcsszóoptimalizálás segítségével érjük el, hogy az érdeklődők megtalálják weboldalad.

7. Végeredmény

A honlap elkészültét követően sem hagyunk magadra, adatokat mérünk, nyomon követjük a látogatottságot, a tartalom bővülését.

Mi tartozik bele?

Webdesign

Webdesign

A kinézet megalkotása.

Webfejlesztés

Webfejlesztés

A tényleges, már működőképes oldal életre keltése. Szövegek, képek és egyéb tartalmak feltöltése.

Webshop SEO optimalizálás

Keresőoptimalizálás

Más néven keresőbaráttá teszünk, hogy minél előbb megtaláljanak a felhasználók. 

Kérd ingyenes beszélgetésünket

Egy rövid, ingyenes konzultáció során megtudhatod, milyen irányba tudnánk vinni vállalkozásod. Felvesszük veled a kapcsolatot, és pár kérdés megválaszolása után elmondjuk, mi mit tudunk ajánlani.