Közösségi média

Nincs időd a fiókok kezelésére? Nehéz új, kreatív tartalmat kitalálni? 

Ezért szükséges…

Közösségi média előnyei vállalkozásoknak

Számos lehetőség

A közösségi médiában rejlő üzleti potenciál óriási. Teljes lefedettséget kínál a marketing célok eléréséhez, a márka megismertetésétől az üzletlátogatottság növeléséig.

Olcsóbb a közösségi média?

Olcsó kutatás

A közösségi médiával akár hirdetési költség nélkül is érhetünk el a eredményeket. Ez egy lassabb folyamat, viszont hosszútávon rengeteg adatot szerezhetünk a célközönségről.

Termékek validálása a közösségi médiával

Termék hitelesítése

Manapság a vásárlók a közösségi média felületekről bizonyosodnak meg a termékek hitelességéről. Emiatt fontos a vállalkozásod története, a tartalom a termék használatáról, az emberek véleménye. Ezeket figyelembe véve építjük fel a felületeket.

Mitől lesz jó a közösségi média menedzsment?

1. Termékmegismerés

Amint megismerjük vállalkozásod termékportfólióját, megpróbáljuk kreatívan beilleszteni egy témába, amihez társulnak a grafikai elemek és az az üzenet, amit át akarunk adni.

2. Versenytársak

Elemezzük versenytársaid közösségi média felületeit, mik az erősségei, gyengeségei, majd kiemeljük vállalkozásod előnyeit.

3. Naptár

Tartalmat gyártunk, és kialakítunk egy naptárat, ezáltal ügyfelünk előre láthatja, milyen tartalom kerül ki és pontosan mikor. Amint ezek jóváhagyásra kerülnek, beütemezzük őket és a eszerint kerülnek feltöltésre.

Mi tartozik bele?

Közösségi média kutatás

Kutatás

Közösségi média statisztikák elemzése, mit szeret látni a célközönséged, milyen emberek követik versenytársaidat.

Közösségi média tartalomgyártás

Tartalom

Posztok, kérés szerint videók készítése, ütemezése és feltöltése.

Közösségi média marketing elemzés

Elemzés

Elemezzük, hogy a feltöltött tartalmakra hogyan reagálnak az emberek és ezek alapján módosítjuk a további tartalmakat.

Kérd ingyenes beszélgetésünket

Egy rövid, ingyenes konzultáció során megtudhatod, milyen irányba tudnánk vinni vállalkozásod. Felvesszük veled a kapcsolatot, és pár kérdés megválaszolása után elmondjuk, mi mit tudunk ajánlani.