Szövegírás

Gondosan választjuk meg a szavakat

Ezért szükséges…

Marketing kommunikáció

Minőségi kommunikáció

Fontos, hogy a szöveg több felületen használható legyen. Sok esetben a vállalkozások olyan szövegeket készítenek, amelyek csak egyféle felületen működnek. Egy profi szövegíró viszont gondoskodik arról, hogy a szöveg sokoldalú legyen. Egy blogbejegyzés írásakor össze tud állítani néhány olyan leírást vagy szövegblokkot is, amelyek a közösségi médiában is felhasználhatók. Ez lehetővé teszi, hogy többféle módon osszuk meg tartalmaidat.

Több vásárló szerzése szövegírással

Több vásárló

A minőségi szöveg elengedhetetlen az eredmények és a kézzelfogható megtérülés eléréséhez. Az eladások növeléséhez precíz megfogalmazásra van szükség, aminek alapja a vásárlók pszichológiájának megértése.

Márkaépítés

Márkaépítés

A webes szöveg az első dolog, amit az olvasóid látnak, amikor felfedeznek téged az interneten. Ezáltal eldönthetik, hogy mennyire vagy hiteles, professzionális és érdemes a figyelmükre. Ezért kritikusan fontos az első benyomás. Mi mindezeket figyelembe vesszük, és megtaláljuk a lehető legjobb módját vállalkozásod bemutatására.

 

Mitől lesz jó egy hirdetési folyamat?

1. Termék megismerése

Megismerjük a terméked/szolgáltatásod előnyeit és hátrányait, valamint a lehetséges célközönséged. Ezek alapján tudunk keresőbarát és meggyőző szöveget írni.

2. Vázlat

A fontosabb dolgot kiemelünk vállalkozásodról. Az adatok szerint alkotunk egy vázlatot az adott tartalomról, ez az SEO, vagyis a keresőoptimalizálás szempontjából fontos.

3. Kutatás

A kutatás során megfigyeljük, hogy pontosan mire keresnek rá a vásárlók, milyen oldalakat néznek, ezáltal rendelkezésünkre áll számos kulcsszó, amit felhasználunk keresőoptimalizált szövegünkbe.

4. Eredmények

Publikáljuk a szöveget és elkezdünk az adatok alapján képet alkotni az eredményességről. A statisztikát a hónap végén megosztjuk az ügyfeleinkkel.

Mi tartozik bele?

Hirdetés szövegírás

Hirdetések és Közösségi Média

Hirdetések, közösségi média posztok szövege.

Blog cikkek írása

Blog

Akár több ezer szavas keresőoptimalizált blogcikkek írása.

Weboldal tartalom írása

Web tartalom

Weboldal tartalma és struktúrája.

Kérd ingyenes beszélgetésünket

Egy rövid, ingyenes konzultáció során megtudhatod, milyen irányba tudnánk vinni vállalkozásod. Felvesszük veled a kapcsolatot, és pár kérdés megválaszolása után elmondjuk, mi mit tudunk ajánlani.