Tanácsadás

A legjobb ötletek a hatékony növekedéshez

Ezért szükséges…

Jól átlátható marketing

Átláthatóság

A konzultációk során segítünk megállapítani, hogy a fogyasztó mit akar és mit vár el a vállalkozás termékétől vagy szolgáltatásától.

Olcsó webshop fejlesztés

ötletek

Ha nincs időd ötletekre vagy a stratégiák kidolgozására, de szeretnéd magad kivitelezni a tervet, akkor a tanácsadó szolgáltatás egy kényelmes választás.

Költésghatékony marketing ügynökség

Költésghatékony terv

Egyénre szabott, szakértői értékelés és ajánlás, amely a költségvetésed szerint működik, és megfizethető hozzáférést biztosít ahhoz a tudáshoz és szakértelemhez, amelyet a nagyobb vállalatok képviselnek.

Mitől lesz jó egy hirdetési folyamat?

1. Piac felmérése

Miután megismertük vállalkozásod, felmérjük a piacon lévő versenytársaid. Megnézzük, mik az erősségeik, gyengeségeik, valamint meghatározzuk a piacon betöltött szerepüket.

2. Pozícionálunk

Felmérjük, miben erős a vállalkozásod, mik a fő eladási pontjai, amivel a célközönségnek kedvezővé tehetjük terméked vagy szolgáltatásod.

3. Célközönség megismerése

Kinek szól majd leginkább a termék vagy szolgáltatás (nem, kor, jövedelem, földrajzi elhelyezkedés stb.) Nem érdemes minden embertcsoportot megcélozni. Fontos az összpontosítás, mert így tudunk költséghatékonyan hirdetni.

4. Ötletelés

A megismert adatok alapján kitaláljuk a megfelelő stratégiát, valamint trükköket és ötleteket kínálunk fel, amikkel javíthatod a márkáról alkotott összképet. 

Mi tartozik bele?

Marketing stratégia

Marketingstratégia

6 hónapos terv mindenről, amire vállakozásodnak marketing szempontból szüksége lehet.

Ötletbörze

Ötletbörze

Csapatunk előáll neked több egyéni ötlettel, amivel növelheted márkád minőségét, ezzel együtt pedig az eladásokat is.

Marketing tanácsadás

Konzultáció

A beszélgetés lehet személyes vagy telefonos. Magába foglal minden szükséges elemet, ötleteket és adatokat, útmutatót a stratégiáról.

Kérd ingyenes beszélgetésünket

Egy rövid, ingyenes konzultáció során megtudhatod, milyen irányba tudnánk vinni vállalkozásod. Felvesszük veled a kapcsolatot, és pár kérdés megválaszolása után elmondjuk, mi mit tudunk ajánlani.