Videógyártás

Mutasd be magad vizuálisan

Ezért szükséges…

Storytelling videó

Minőségi kommunikáció

A videók segítségével szórakoztató és érdekes módon mesélheted el történetedet. Ez többek között azért lehet hatékony még a kisvállalkozások számára is, mert lehetőséget ad arra, hogy könnyen ismertessük a termék előnyeit. Míg a televíziós és rádiós reklámok általában nagyobb költséggel, 30 és 60 másodperces idősávokra korlátozódnak, addig egy vállalati videó lehet bármilyen hosszú, és ezáltal költséghatékonyan tudjuk hirdetni az online felületeken.

 

Marketing videó könnyű a szemnek

Könnyű a szemnek

Videókat sokkal könnyebb nézni, mint szövegeket olvasni. Az emberek azért szeretnek videókat nézni, mert nem igényel nagy erőfeszítést. Ezáltal egy bemutatót sokkal emlékezetesebbé tudunk tenni a vásárlók számára.

Szórakoztató digitális marketing videó

Szórakoztató

Az egyik legnagyobb előnye, hogy szórakoztatóan mutatja be a vállalkozásod. A sikerhez nem egy magas színvonalú reklám vagy hollywoodi produkció szükséges. Valójában a weboldalakra készült vállalati videók akkor működnek a legjobban, ha leginkább a termékhasználatra és az iparági trendekre összpontosítanak, mind pedig az értékesítésre vagy a reklámra.

 

Mitől lesz jó egy videógyártási folyamat?

1. Előgyártás

Alkotunk egy stratégiát. Kitaláljuk, hogy kinek és mit fogunk készíteni, milyen erőforrásokra lesz szükség, helyszínt választunk, és kalkulálunk, hogy mennyi ideig fog tartani az egész folyamat. Ez a leghosszabb fázisa egy videógyártási folyamatnak.

2. Forgatás

Miután feltérképeztük az ütemtervet, lépésről lépésre többféle anyagot felveszünk. Elkészítjük az összes nyersanyagot, amihez ügyfeleink az utómunka előtt is hozzáférhetnek.

3. Utómunka

Az utómunka magába foglalja a legjobb felvételek kiválogatását, azok összeillesztését, a kívánt hosszúságra való vágást, a videó színezését, valamint a zene, hangeffektek, és a speciális effektek hozzáadását.

Mi tartozik bele?

Hirdetés kereskedelmi csatornákban, tv-ben, újságban, blog cikkekben

Reklám

15 perces reklámfilm, TV szpot, minden, ami kereskedelmi csatornára kerülhet.

Videóklip forgatás

Klippek

Videóklippek többféle kategóriában. Lehet szó stúdióról, szabadtéri helyszínről, irodáról, étteremről és még sok másról.

Közösségi média poszt tervezés

Közösségi média

A közösségi médiára készített rövid bemutató videók, hirdetések. 

Kérd ingyenes beszélgetésünket

Egy rövid, ingyenes konzultáció során megtudhatod, milyen irányba tudnánk vinni vállalkozásod. Felvesszük veled a kapcsolatot, és pár kérdés megválaszolása után elmondjuk, mi mit tudunk ajánlani.