Webshop készítés

Pár kattintásra a bevételtől

Ezért szükséges…

Egyszerű marketing

Egyszerűbb marketing

Jövedelmező marketing megoldásokat használhatsz a webshopod javára, ugyanis költséghatékonyabban hirdethetsz. A vásárlókat egy kattintással átvezetheted webshopodra, emellett az adatok könnyebben mérhetőek, így egyszerűen nyomonkövetheted a kiadásaid és annak eredményeit. Ez lehetővé teszi a teljesítmény könnyebb optimalizálását.

 

Olcsó webshop fejlesztés

Olcsó megoldás

Egy webshop kivitelezése olcsóbb, egyszeri költségű és nem igényel nagy munkaerőt. Összehasonlítva ezt egy tényleges üzlettel, nem kell bérleti, közüzemi díjat, alkalmazottakat fizetni, a megtakarított pénzösszeget fordíthatod a további növekedésre.

Webshop több vásárló elérése

Több vásárló

Egy webáruház vásárlói elérése sokszoros, akár több ezerszeres a fizikai boltokéhoz képest. Míg az üzlet általában egy adott térség egy részére korlátozódik, addig a webáruháznak nincsenek földrajzi határai. Termékeidet nemcsak a környéknek, hanem az egész országnak vagy az egész világnak értékesítheted. Manapság több, mint 1 milliárd internetfelhasználónak lehet pár gombnyomással értékesíteni.

Mitől lesz jó a fejlesztési folyamat?

1. Termék megismerése

Amint megismerjük vállalkozásod termékportfólióját, megpróbáljuk kreatívan beilleszteni egy témába, amihez társulnak a grafikai elemek és az az üzenet, amit át akarunk adni.

2. Sablon választás

Amennyiben nincs kész terved a webshopról, felár ellenében nyújtunk webdesign szolgáltatást. Mutatunk pár sablont, a legjobban tetsző stílusa alapján kezdünk el tervezni. Ez csak egy kiindulási pont, a design teljesen egyedi lesz.

3. Tartalom

Közösen megbeszéljük a tartalmakat és a funkciókat, amiknek a weboldalon szerepelnie kell. Iránymutatásként készítünk egy listát, hogy minek kéne szerepelnie, és ez alapján egyeztetünk.

4. Terv elkészítése

Ennél a fázisnál bemutatjuk a látványtervet és a webshop elméleti működését. A változtatásokat és döntéseket még itt érdemes meghozni, ugyanis a látványtervnél könnyebb végrehajtani őket.

5. Fejlesztés

Itt már beletartozik minden folyamat a tényleges webshop elkészítéséhez. Weboldal fejlesztése, funkciók hozzáadása, termékek feltöltése, szállítási modulok, fizetési kapu bekötése. Az ügyfél elégedettségét követően és egy működtetési tájékoztató után átadjuk a weboldalt.

Mi tartozik bele?

Termékek feltöltése webshopra

Termékek feltöltése

Termékfotók, árak és szállítási adatok feltöltése.

Webshop SEO optimalizálás

SEO optimalizálás

Kulcsszó, szöveges tartalom, felhasználói élmény, blogcikkek optimalizálása.

Webshop fejlesztés

Fejlesztés

WooCommercen, Shopifyon, Wixen, és ezeken felül feláras egyedi fejlesztést is vállalunk.

Kérd ingyenes beszélgetésünket

Egy rövid, ingyenes konzultáció során megtudhatod, milyen irányba tudnánk vinni vállalkozásod. Felvesszük veled a kapcsolatot, és pár kérdés megválaszolása után elmondjuk, mi mit tudunk ajánlani.